Re-Configuring Existing Space Yields Exciting Updates to York County Rancher

The floor plan of this York County rancher was re-configured to create a light-filled space with perfect flow for entertaining as well as day-to-day comfort. The wall between the kitchen and dining room was reframed, replacing a door with a pass-thru, but retaining access between the two rooms. This allowed for much-needed additional counter space in the kitchen. Two other walls, between the kitchen and den, and the den and living room, were removed, allowing the space to be re-imagined as a great room, divided from the kitchen only by an attractive granite-topped peninsula with barstools. With a view of the fireplace and the television, the bar is perfect for entertaining or just relaxing before dinner. The addition of recessed lighting, gleaming hardwood floors, dark wood cabinets, rich earth-tone ceramic flooring and backsplash, and warm granite countertops gives new excitement to an old space.

This entry was posted in Projects. Bookmark the permalink.

Leave a Reply